Scootmobiel Onderdelen, controller,stuurkast,kap,band en wiel

Zoek je scootmobiel onderdelen?

Wij hebben veel losse scootmobiel onderdelen voor bijna alle merken op voorraad liggen in ons magazijn.

Zoek je een onderdeel, neem dan meteen contact met ons op. Misschien ligt het scootmobiel onderdeel al gereed bij onze demontage lijn.

Zorg dat je de volgende informatie weet:

Scootmobiel onderdelenModel scootmobiel
Bouwjaar scootmobiel
Voor plaatwerk: Kleur
Voor motoronderdelen: Merk en type motor.
Merk scootmobiel
Type scootmobiel

Een algemene beschrijving van je scootmobiel is niet voldoende. Wij hebben correcte en volledige gegevens nodig om misverstanden te voorkomen en de juiste onderdelen te kunnen leveren.

Bij Kog Center vindt u de beste onderdelen voor de laagste prijs.

Wilt u een grootte partij onderdelen in 1x opkopen? Bel dan naar 0113-268011. De receptie zorgt ervoor dat u de onderdelen specialist te spreken krijgt.

Duurzaam

Het aantal scootmobielen is de laatste jaren in Nederland stabiel gebleven doordat de scootmobiel onderdelen makkelijk te vervangen zijn, en ze zo veel langer meegaan en onze maatschappij duurzamer wordt. Vaak is het ook goedkoper om een onderdeel te vervangen in plaats van meteen een nieuwe scootmobiel aan te schaffen, wat uiteraard ook weer veel minder kosten met zich meebrengt. Twijfelt u of een onderdeel bij uw scootmobiel hoort? Bel ons dan gerust.

Duurzaam ondernemen door recyclen van onderdelen, hiermee ontlasten we het milieu en rijden we duurzamer op de scootmobiel.