Rolstoel in Zeeland als u een rolstoel op maat wil

Een rolstoel op maat en die voldoet aan uw wensen, daarvoor gaat u natuurlijk naar Kog Center. De specialist van Zeeland neemt uitgebreid de tijd voor u en kan al uw vragen beantwoorden. Kom langs, de koffie staat klaar!

 

Bij ons zijn veel merken rolstoelen te koop.

Komt u nu uit Goes,Middelburg ,Terneuzen , Vlissingen, Tholen of Zierikzee kortom uit de regio Zeeland, op onze centrale locatie in Goes vindt u een uitgebreid assortiment nieuwe en tweedehands.

Er zijn hele grote verschillen op het gebied van kwaliteit en prijs. Afhankelijk van uw wensen en behoeften kunt u kiezen voor een elektrische of duw stoel, een elektrische rolstoel met een hoog laag functie, kantel functie, een comfortabele stoel op maat, een rolstoel die opvouwbaar is en handig mee te nemen is in de auto. We hebben ook opvouwbare elektrische rolstoelen, waardoor u zelfstandig kunt voortbewegen wanneer u bijvoorbeeld een dagje erop uit gaat.

De Kog center service monteurs komen door heel de provincie Zeeland. Op deze wijze zijn wij in staat om de hoge kwaliteit van dienstverlening en een uitmuntende service waar te maken in de regio.

Waarom kopen bij Kog Center?
* Ruime keuze uit elektrische en duw stoelen. Service aan huis is mogelijk in de provincie Zeeland.
* Gratis proefrit met uitleg door een ervaren adviseur, U spreekt vaak altijd direct met de eigenaar.
* U kunt zowel nieuwe als occasion kopen.

Wij geven garantie en garanderen de hoogste service door ervaren monteurs.

Rolstoel op maat in Zeeland

Bij kog center nemen we ruim de tijd om naar uw wensen en behoeften te kijken. Ieder mens is uniek, en daar hoort een goed passende stoel bij die uw leven een stuk aangenamer maken. Om een voorbeeld te noemen, niets is vervelender als u rugklachten heeft en u krijgt een rolstoel die niet de juiste maat heeft, waardoor rijden pijnlijk en vervelend wordt. Dit willen we bij Kog Center voorkomen.

Kom gerust langs en vraag naar de mogelijkheden van het maatwerk. We hebben een ruim assortiment van accessoires en opties.

Voor meer informatie kunt u ons altijd bellen of gewoon langs komen. Ook kunt u bij ons terecht voor andere hulpmiddelen, zoals scootmobielen, rollators,krukken,fietsen, Sta op stoelen voor een prettig wooncomfort.