Informatie

Bij ons zijn veel merken scootmobielen te koop.

Komt u nu uit Goes,Middelburg ,TerneuzenVlissingenTholen of Zierikzee kortom uit de regio Zeeland, op onze centrale locatie in Goes vindt u een uitgebreid assortiment nieuwe en tweedehands scootmobielen.Showroom KOG Center Goes

Er zijn hele grote verschillen op het gebied van kwaliteit en prijs. Afhankelijk van uw wensen en behoeften kunt u kiezen voor een 3 of 4 wiel, een scootmobiel met een hoge snelheid, een comfortabele scootmobiel, een scootmobiel met een hoge actieradius, een zeer veilige scootmobiel, een robuuste scootmobiel of een goedkope of duurder exemplaar.

Wij leveren alle scootmobielen inclusief accu’s. Deze hoeven niet extra bijgekocht te worden.

De Kog center service monteurs komen door heel de provincie Zeeland. Op deze wijze zijn wij in staat om de hoge kwaliteit van dienstverlening en een uitmuntende service waar te maken in de regio.

Waarom een scootmobiel kopen bij Kog Center in Goes?

* Ruime keuze uit 3 en 4 wiel scootmobielen.  Service aan huis is mogelijk in de provincie Zeeland.
* Gratis proefrit met uitleg door een ervaren adviseur, zowel aan huis als in de showroom mogelijk U spreekt altijd direct met de eigenaar.
* U kunt een nieuwe scootmobiel kopen.
* U kunt een 2e hands occasion kopen.

Wij geven garantie en garanderen de hoogste service door ervaren monteurs. Alle A – modellen zijn leverbaar.

KOG Center uw Scootmobiel en hulpmiddelen winkelZorg op maat

Bij kog center nemen we ruim de tijd om naar uw wensen en behoeften te kijken. Ieder mens is uniek, en daar hoort een goed passende scootmobiel bij die uw leven een stuk aangenamer maken. Om een voorbeeld te noemen, niets is vervelender als u rugklachten heeft en u krijgt een scootmobiel die niet comfortabel is geveerd, waardoor rijden pijnlijk en vervelend wordt. Dit willen we bij Kog Center voorkomen.
Kom gerust langs en vraag naar de mogelijkheden van het maatwerk. We hebben een ruim assortiment van accessoires en opties.

Heeft u liever een proefrit aan huis?

KOG Center regio ZeelandDe servicebus van Kog Center komt graag bij u langs voor een gratis en vrijblijvende thuisdemonstratie. Mocht de behoefte bestaan aan meer begeleiding dan kan een ergotherapeut u hierin verder begeleiden.

Voor meer informatie kunt u ons altijd bellen of gewoon langs komen. Ook kunt u bij ons terecht voor andere hulpmiddelen, zoals (elektrische) rolstoelen, rollators,krukken,fietsen, Sta op stoelen voor een prettig wooncomfort.