top of page
20210106-_MG_9952KOGCENTER_winkel.jpg

Winkelbezoek alleen nog afspraak iv

Welkom bij KOG Center

KOG Center biedt een uitgebreid assortiment scootmobielen en hulpmiddelen voor een zeer scherpe prijs. Alle producten staan voor betrouwbaarheid.  Als u bij ons een voorziening aanschaft kunt u altijd terecht voor onderhoud en reparaties (wij beschikken over een werkplaats en monteurs). Ook bieden wij een haal en brengservice.

Uw mobiliteit is onze zorg

Heeft u iemand nodig van de dagbesteding? 

Bel naar 0113-268011 of 06-38590466 of stuur een mail naar dagbesteding@kogcenter.nl en u krijgt zo snel mogelijk een reactie.

Hoe moet ik mijn accu's opladen? 

Hoe moet ik mijn scootmobiel accu opladen? En hoe lang duurt het voor de accu is opgeladen?

 

Een scootmobiel accu laad je op met de door de fabrikant meegeleverde oplader. Deze oplader steek je gewoon in het stopcontact, net als de oplader van je andere (draadloze) digitale apparaten. De meeste fabrikanten adviseren een laadcyclus van minimaal twaalf en maximaal 72 uur. Als je de accu vroeg op de avond aan de oplader hangt, kun je de volgende ochtend dus gewoon weer op pad. De kosten van het stroomgebruik van een scootmobiel is gemiddeld ongeveer €100 per jaar.

 

Hoe komt het dat de accu van mijn scootmobiel zo snel leegloopt? En wat kan ik eraan doen?

 

Het is normaal dat een accu na een tijdje wat sneller leegloopt (zie ook ‘Welke scootmobiel accu’s zijn er?’). Is de accu binnen een uur al een groot deel van het totale bezit kwijt, of heb je je scootmobiel nog maar net en merk je dat de accuduur nu al terugloopt? Dan moet de accu misschien worden vervangen. Neem contact met ons op, om te bespreken wat wij voor jou kunnen doen.

 

Met een aantal tips kun je de levensduur van je accu trouwens flink verlengen (zie het artikel ‘Advies over scootmobiel reparatie, garantie en onderhoud’ voor andere handige onderhoudstips):

  • Voorkom diepontlading van de accu (meer dan 80% leegrijden). Rijd de accu dus nooit helemaal leeg. Komt dit toch een keer voor, laad de accu dan gedurende 24 uur op.

  • Laad de accu dagelijks en zolang mogelijk op (bij voorkeur 12 uur of langer), zelfs op dagen met minimaal gebruik.

  • Chronisch kort bijladen is een veel voorkomende oorzaak van vroege uitval van de accu.

  • Als jij jouw scootmobiel langere tijd niet gebruikt, kun je deze het best aan de oplader laten staan. Als dit niet mogelijk is, dan 1x per maand 24 uur opladen.

KOGCenter.jpeg

Over KOG

Scootmobiel en dagbesteding

KOG Center is gespecialiseerd in scootmobielen en hulpmiddelen. Wij bieden tevens service en reparatie en een betrouwbaar advies ook bieden wij dagbesteding voor diverse doelgroepen.

KOG Center biedt een uitgebreid assortiment scootmobielen en hulpmiddelen voor een zeer scherpe prijs. Alle producten staan voor betrouwbaarheid. De samenwerking met zorgvuldig geselecteerde fabrikanten staat voor topkwaliteit binnen het assortiment. 

Scootmobielen en hulpmiddelen

Scootmobielen en hulpmiddelen

KOG Center biedt een uitgebreid assortiment scootmobielen en hulpmiddelen voor een zeer scherpe prijs. Alle producten staan voor betrouwbaarheid. De samenwerking met zorgvuldig geselecteerde fabrikanten staat voor topkwaliteit binnen het assortiment.

KOG Dagbesteding

KOG Dagbesteding

KOG Center biedt begeleiding aan jongeren vanaf 14 jaar uit heel Zeeland,  die vastlopen in het onderwijs, hierdoor thuis komen te zitten of nog niet toe zijn aan een vervolgopleiding. Dit kan verschillende oorzaken hebben. Belangrijk is om deze jongeren uit hun sociaal isolement te halen en in kleine stappen op zoek te gaan naar hun toekomstperspectief. Hierin staan hun talenten  en interesses in combinatie met structuur en een gezond ritme op de voorgrond.

KOG Ouderendagbesteding

KOG Ouderendagbesteding

KOG Center biedt ook dagbesteding aan ouderen. Met dagbesteding bieden wij ondersteuning aan ouderen in het behouden van hun zelfredzaamheid. Middels de dagbesteding bieden wij een fijne sociale omgeving met ondersteuning bij het behouden van het dagritme. 

Scootmobielen en dagbesteding

Uw mobiliteit is onze zorg

Schermafbeelding 2019-04-09 om 21.45.07.
Playing Foosball

Contact

U bent van harte welkom in onze showroom!

KOG Center BV & KOG Dagbesteding BV
Dirk Dronkersweg 8

4462 GA Goes (Zeeland)

Netherlands

Telefoonnummer 0113-268011

  • FB - KOG center Goes

Your details were sent successfully!

bottom of page