Accu scootmobiel service diverse vermogens

Accu Scootmobiel

Accu Bij KOG Center in GoesKog Center Accu scootmobiel Service levert accu’s voor o.a. alle type scootmobielen.
Zoekt u nu een scootmobiel accu met een grote capaciteit, of heeft u scootmobiel accu het begeven? Met name in de winter wil een scootmobiel accu als deze in slechte staat is nog wel eens problemen geven. De scootmobiel accu laad dan slecht of helemaal niet op.

Scootmobiel accu’s zijn met diverse vermogens leverbaar:

10Ah t/m 22Ah = 12km t/m 24km  opvouwbare scootmobielen
23Ah t/m 40Ah = 24 t/m 35km       grote scootmobielen
41Ah t/m 75Ah = 35 t/m 50km        grote scootmobielen
76Ah t/m 100Ah = 50 t/m 70km     grote scootmobielen

Hoe lang gaat een scootmobiel accu mee?

Dit is afhankelijk van het gebruik van de accu’s en het merk accu. Bij goed gebruik kunnen accu’s ongeveer 3 tot 4 jaar mee.  Omstandigheden die de levensduur kunnen verkorten zijn laadtijd, temperatuur,, ladingen, soort acculader etc. Belangrijk is het om altijd de juiste acculader te gebruiken. Bij voorkeur degene die wordt geleverd bij de scootmobiel.

Wanneer moet ik mijn scootmobiel accu laden?

Het beste is om de accu’s te laden als ze leeg gereden zijn. U gaat bijvoorbeeld vandaag 8 km rijden en overmorgen 26 km, waarna uw accu’s leeg zijn. Dit is het juiste moment om ze te laden. Als uw accu’s leeg zijn kunt u de accu’s bij terugkomst het beste direct weer aan de lader te leggen. Zet uw scootmobiel dus niet weg zonder de accu’s eerst weer op te laden. Als uw accu’s na 2 weken niet leeg gereden zijn, kunt u het beste de accu’s weer opladen. Zijn uw accu’s half leeg en u heeft de volgende dag de complete capaciteit nodig? Dan moet u de accu’s gewoon laden. Dit gaat wel ten koste van de accu levensduur, maar u moet er ook op uit kunnen wanneer u dat wil.